GERSJES ADVOCATUUR | Expert in ambtenarenrecht, onderwijsrecht en letselschade  

 

 

 

Welkom bij Gersjes advocatuur

   

 

 

Gersjes Advocatuur is een laagdrempelig en gespecialiseerd advocatenkantoor. Het kantoor was voorheen bekend onder de naam Gersjes Advocaten; opgericht door mr. Ted Gersjes en zijn echtgenote.

Met een no-nonsense mentaliteit en met hart voor uw zaak verleent mr. Suzan Teklenburg rechtsbijstand op, met name, de volgende rechtsgebieden:

  • ambtenarenrecht;
  • arbeidsrecht;
  • letselschade en 
  • onderwijsrecht.

 

Ook in het verbintenissenrecht en op het terrein van het sociale zekerheidsrecht staat mr. Teklenburg echter haar mannetje. 

 

Advies, second opinions en rechtsbijstand wordt verleend (ook op basis van gefinancierde rechtshulp) aan particulieren, ondernemers en besturen.

 

Bel voor een afspraak voor het dagelijks gratis spreekuur of een second opinion.

 

T 040-212 92 45

   
           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONS KANTOOR

Gersjes Advocatuur is een laagdrempelig kantoor. Advies, second opinions en rechtsbijstand wordt verleend aan particulieren, ondernemers en besturen (ook op basis van gefinancierde rechtshulp).
Lees verder ››

 

 

AMBTENARENRECHT

Ontslag, reorganisatie, discipliniare maatregelen of een beroepsongeval/beroepsziekte (o.a. PTSS)? Met onze expertise in ambtenarenrecht staan wij garant voor zorgvuldige belangenbehartiging van ambtenaren.

Lees verder ››

 

 

ARBEIDSRECHT

Op het gebied van het arbeidsrecht kunnen wij u onze kennis en ervaring aanbieden bij diverse procedures zoals ontslag, loonvordering, transitievergoeding.

Lees verder ››

 

 

             
 

 

 

 

 

 

 
 

LETSELSCHADE

Als slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische misser heeft u behoefte aan deskundige bijstand om uw belangen te behartigen.
Lees verder ››

 

 

ONDERWIJSRECHT

Op het terrein van het onderwijsrecht kunnen wij bogen op een ruime ervaring ten aanzien van rechtsbijstand bij alle soorten gerechtelijke-, beroeps- en klachtprocedures.
Lees verder ››

 

CONTACT

Heeft u een vraag, wilt u meer weten of heeft u interesse in ons kantoor? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden.
Lees verder ››

 

 

 

 
^ Naar boven